Pestosnurror med feta

Av Lise Finckenhagen

(5)

Vad tycker du?

Pestosnurror med feta

Snurra enkelt ihop dessa saftiga pestosnurror med fetaost och rucola! Riktigt fluffiga, goda och passar perfekt i matsäcken, till soppan eller på buffébordet.

Pestosnurror med fetaost och rucola
Pestosnurror med fetaost och rucola

Ingredienser

Deg

  • 5 dlVatten, ljummet
  • 50 gJäst, färsk- eller torrjäst
  • 1 mskHonung, eller socker
  • 3 tskSalt
  • 4 mskOlivolja
  • 1,5 lVetemjöl, ha lite extra i beredskap
  • 1 ägg, ihopvispat till pensling

Fyllning

  • 2 dlPesto
  • 200 gFetaost
  • 1 påseruccola, à 65 g

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Pestosnurror med feta

Lise Finckenhagen

Den norska stjärnkocken Lise Finckenhagen har vunnit norrmännens hjärta genom sina många kokböcker och sin medverkan i tv och radio. Lise började som lärling på gourmetrestaurangen Bagatelle i Oslo när hon var tonåring och arbetade sig upp till dessertchef där. I dag är hon även känd som expertdomare i norska Masterchief och med sin podd “Mat & Kjærlighet”.

Ämnen