Pestosnurror med feta
Snurra enkelt ihop dessa saftiga pestosnurror med fetaost och rucola! Riktigt fluffiga, goda och passar perfekt i matsäcken, till soppan eller på buffébordet.
Ingredienser
Deg
- 5 dlVatten, ljummet
- 50 gJäst, färsk- eller torrjäst
- 1 mskHonung, eller socker
- 3 tskSalt
- 4 mskOlivolja
- 1,5 lVetemjöl, ha lite extra i beredskap
- 1 ägg, ihopvispat till pensling
Fyllning
- 2 dlPesto
- 200 gFetaost
- 1 påseruccola, à 65 g
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Den norska stjärnkocken Lise Finckenhagen har vunnit norrmännens hjärta genom sina många kokböcker och sin medverkan i tv och radio. Lise började som lärling på gourmetrestaurangen Bagatelle i Oslo när hon var tonåring och arbetade sig upp till dessertchef där. I dag är hon även känd som expertdomare i norska Masterchief och med sin podd “Mat & Kjærlighet”.