Smörstekt löjromstoast

Av Godare

Vad tycker du?

Smörstekt löjromstoast

(5)

Smörstekt löjromstoast är en klassiker just för att det är en obeskrivligt god förrätt som dessutom är jätteenkel att göra. Formbrödet rostas i stekpanna och toppas med bland annat löjrom, hackad lök och crème fraiche.

Enkelt - och lyxigt: Löjromstoast!

Ingredienser

Ingredienser

1
rödlök, liten
50 g
Smör
6 skivor
ljust formbröd
150 g
löjrom
2 msk
Crème fraiche
dillkvistar, några till dekoration

Gör så här

1
Skala och finhacka rödlöken.
2
Hetta upp en stekpanna eller två beroende på storlek. Lägg smöret i stekpannan/stekpannorna. Lägg i brödet och stek gyllenbrunt på båda sidor.
3
Lägg brödet på varsin tallrik eller en stor skärbräda. Toppa varje skiva med en klick löjrom, crème fraiche och rödlök.
4
Avsluta med att lägga på en dillkvist.

Vad tycker du om receptet?

Vad tycker du?

Sätt betyg

Läs vidare

  1. Smördegspuffar med löjrom

  1. Ämnen

    1. Recept
    2. Tillbehör
    3. Förrätter
decoration divider

Tillbehör

Visa alla

Jordgubbssallad med kallskuret

Ugnsbakade sötpotatisklyftor

Blomkålscouscous

Jordgubbssalsa med mango