Picklad rödlök

Av Godare

Vad tycker du?

Picklad rödlök

(20)

Sötsyrligt picklad rödlök är supergott och passar till det mesta. Till tacos, salladen eller på hamburgaren. Dessutom riktigt enkelt att göra med en klassisk 1–2–3-lag.

Picklad rödlök i burk, gott tillbehör till mat.

Ingredienser

Ingredienser

1 dl
Ättika
2 dl
Socker
3 dl
Vatten
3
röda lökar

Gör så här

1
Koka upp ättika, socker och vatten tills sockret löst sig, dra av kastrullen och låt svalna något.
2
Skala och skiva rödlökarna så tunt som möjligt, gärna med en mandolin.
3
Lägg ner löken i lagen, rör om och häll över i en snygg burk med lock.
4
Låt stå i kylen i minst 1 timme innan servering, gärna över natten. Det som blir över går utmärkt att spara.

Vad tycker du om receptet?

Vad tycker du?

Sätt betyg

Läs vidare

  1. Mangosalsa – supergott till tacos

  1. Ämnen

    1. Recept
    2. Tillbehör
decoration divider

Tillbehör

Visa alla

Blomkålscouscous

Jordgubbssalsa med mango

Nypotatis med gräddfil och bacon

Gräddgratinerad mandelpotatis