Rödbetsmarinerade ägg

Av Lise Finckenhagen

(2)

Vad tycker du?

Rödbetsmarinerade ägg

Rödbetsmarinerade ägg är ett roligt och färgsprakande sätt att lyfta charkbrickan till nya höjder. Tillsammans med valfri lufttorkad skinka blir detta en kombination som är lika vacker som god.

Rödbetsmarinerade ägg är gott till charkuterier.
Rödbetsmarinerade ägg är gott till charkuterier.

Ingredienser

  • 1,5 dlrödbetslag, från inlagda rödbetor
  • 1 dlVinäger 7 %
  • 1 dlSocker
  • 1 dlVatten
  • 6 ägg, hårdkokta

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Rödbetsmarinerade ägg

Lise Finckenhagen

Den norska stjärnkocken Lise Finckenhagen har vunnit norrmännens hjärta genom sina många kokböcker och sin medverkan i tv och radio. Lise började som lärling på gourmetrestaurangen Bagatelle i Oslo när hon var tonåring och arbetade sig upp till dessertchef där. I dag är hon även känd som expertdomare i norska Masterchief och med sin podd “Mat & Kjærlighet”.