Potatismos med brynt smör
Potatismos kan de flesta göra – och egentligen kräver det inget recept. Men visste du att det går att pimpa moset med brynt smör och crème fraiche? Recept ur Julia Tuvessons kokbok Brynt smör.
Ingredienser
- 1 kgmjölig potatis, skalad och i grova bitar
- 50 gSmör
- 2 dlcréme fraiche
- Salt och svartpeppar
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Nina Kindbro är reporter och redaktör på Godare. Hon har arbetat på Aftonbladet sedan 2002 med featureämnen som mat, heminredning, trädgård och hundar. Nina skapar ständigt nya recept och hittar sin matinspiration främst från Italien och Japan. Utbildning: Poppius fackpresskurs, litteraturvetenskap på Stockholms universitet och RMI Berghs tidningsdesign och detaljtypografi. Före sin tid på Aftonbladet drev Nina eget företag inom reklam och formgivning.