Filip Poon

Av Filip Poon

Kimchiris med stekt ägg

Av Filip Poon

(2)

Vad tycker du?

Kimchiris med stekt ägg

Kimchiris gör du på överblivet kallt ris. En perfekt rätt för att minska på matsvinnet.

Här visar Godare-profilen Filip Poon hur du lagar den enkla men goda rätten.

– Syrlig, umami och lite hetta. Ni måste testa att göra den här, säger Filip.

Ingredienser

1 Gul lök, finhackad
1 mskingefära, finhackad
2 vitlöksklyftor, skivade
6 dlkokt ris, gärna från dagen innan
2 dlkimchi, hackad
0,5 mskgochujang
2 ägg

Topping

finhackad nori
2 Salladslökar, tunt skivade
Kimchiris. ”Ni måste testa att göra den här”.
Kimchiris. ”Ni måste testa att göra den här”.

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Kimchiris med stekt ägg

Filip Poon

Filip Poon kallar både sig själv och sina följare för spiskrigare. 2015 slog han igenom i ”Sveriges mästerkock” där jurymedlemmen Markus Aujalay erbjöd honom jobb i direktsändning. Han har tagit OS-guld ihop med ”Stockholm culinary team” och är i dag en av Sveriges största matprofiler på Youtube och Tiktok. I sitt Godare-program bjuder han på trendiga rätter som krispig fish-taco, dunderkebab och tiktok-pasta.

Visa 14 recept