Emma Brink Rask

Av Emma Brink Rask

Mazarinpaj med björnbärskräm

Av Emma Brink Rask

(35)

Vad tycker du?

Mazarinpaj med björnbärskräm

Mazarinpaj med björnbärskräm. Den läckert lila krämen blir otroligt snygg mot den gula mazarinpajen. Dekorera med färska björnbär och lite citronmeliss.

Mazarinpaj med björnbärskräm
Mazarinpaj med björnbärskräm

Ingredienser

Björnbärskräm

  • 2 äggulor
  • 1 ägg, litet
  • 0,7 dlströsocker
  • 1 dlBjörnbärspuré
  • 50 gsmör

Pajskal

  • 25 gMandelmjöl
  • 1,5 dlVetemjöl
  • 1 dlFlorsocker, knappt
  • 75 gsmör
  • 1 nypasalt
  • 1 Äggula
  • 2 mskvallmofrön

Fyllning

  • 1,5 dlMandelmjöl
  • 0,75 dlströsocker
  • 75 gsmör
  • 1 ägg
  • 15 frysta björnbär

Garnering

  • Färska björnbär
  • citronmeliss

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Mazarinpaj med björnbärskräm

Emma Brink Rask

Många känner igen Emma Brink Rask under namnet ”Brinken bakar” med en populär blogg och sitt Instagramkonto. Spritsdrottningen är en passionerad och självlärd hemmabagare, utbildad digital contentstrateg, kokboksförfattare och poddare. Här delar Emma med sig av goda desserter, allt från cheesecake, glass och pajer till praliner och macarons.

Visa 22 recept