Mazarinpaj med björnbärskräm
Mazarinpaj med björnbärskräm. Den läckert lila krämen blir otroligt snygg mot den gula mazarinpajen. Dekorera med färska björnbär och lite citronmeliss.
Ingredienser
Björnbärskräm
- 2 äggulor
- 1 ägg, litet
- 0,7 dlströsocker
- 1 dlBjörnbärspuré
- 50 gsmör
Pajskal
- 25 gMandelmjöl
- 1,5 dlVetemjöl
- 1 dlFlorsocker, knappt
- 75 gsmör
- 1 nypasalt
- 1 Äggula
- 2 mskvallmofrön
Fyllning
- 1,5 dlMandelmjöl
- 0,75 dlströsocker
- 75 gsmör
- 1 ägg
- 15 frysta björnbär
Garnering
- Färska björnbär
- citronmeliss
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Emma Brink Rask
Många känner igen Emma Brink Rask under namnet ”Brinken bakar” med en populär blogg och sitt Instagramkonto. Spritsdrottningen är en passionerad och självlärd hemmabagare, utbildad digital contentstrateg, kokboksförfattare och poddare. Här delar Emma med sig av goda desserter, allt från cheesecake, glass och pajer till praliner och macarons.
Visa 22 recept