Stenåldersbröd utan mjöl

Av Lise Finckenhagen

(12)

Vad tycker du?

Stenåldersbröd utan mjöl

Variera frukosten med detta stenåldersbröd där mjöl, jäst och jäsning byts ut mot nötter, frön, morötter och ägg. Väldigt enkelt att baka och väldigt gott!

Stenåldersbröd med nötter, frön, morötter och ägg.
Stenåldersbröd med nötter, frön, morötter och ägg.

Ingredienser

  • 300 gnötter, hackade, till exempel valnötter, mandel, hasselnötter och pistagenötter
  • 300 gsolroskärnor, och/eller pumpakärnor
  • 4 mskchiafrön
  • 6 ägg
  • 4 mskolivolja
  • 250 gmorot, riven

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Stenåldersbröd utan mjöl