Krabbcocktail med hjärtsallad

Av Lise Finckenhagen

(4)

Vad tycker du?

Krabbcocktail med hjärtsallad

Krabbcocktail är en lyxig variant av den klassiska räkcocktailen. Rosta riktigt tunna skivor av ett gott bröd till, det blir knaprigt och fint att lägga lite krabbkött på.

Krabbcocktail.
Krabbcocktail.

Ingredienser

  • 400 gkungskrabba
  • 1 dlCrème fraiche, ev. gräddfil
  • 1 dlmajonnäs
  • 2 mskKetchup
  • 2,5 tskpepparrot, finriven (eller pepparrotskräm)
  • 1,5 mskcitronsaft, färskpressad
  • 1 knippegräslök, litet
  • 1 mskdragon, hackad, färsk (kan utelämnas)
  • 1 hjärtsallad, rensad och tvättad
  • Salt och svartpeppar
  • Bröd, tunn toast till servering

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Krabbcocktail med hjärtsallad