Mattias Larsson

Av Mattias Larsson

Så fixar du godaste och krämigaste äggröran

Av Mattias Larsson

(232)

Vad tycker du?

Så fixar du godaste och krämigaste äggröran

– Nu ska jag visa hur du kan göra den godaste äggröran, säger kocken Mattias Larsson.

Till äggröran serverar han lite smörstekt bröd, knaperstekt bacon, tomat och riven västerbottenost – det blir en supergod brunchmacka.

– Jag berättar också om tricket hur man får äggröran att hålla sig krämig under hela brunchbjudningen.

Ingredienser

12 skivorBacon
4 skivortoastbröd
50 gVästerbottenost
1 askCocktailtomater
Smör
Salt

Äggröra

6 ägg
0,5 dlvispgrädde
smör
Salt

Till servering

Basilika

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Så fixar du godaste och krämigaste äggröran

Mattias Larsson

Mat ska vara gott, inte svårt. Det är mottot när Mattias Larsson står i köket. Han är kock, måltidsinspiratör och har författat en rad kokböcker. I programmet ”Garanterat gott” bjuder han på härlig mat hemma i köket på Rådmansö, tillsammans med sin fru Cecilia H Larsson.

Visa 34 recept