Fullkornsnudlar med röd curry

Av Lise Finckenhagen

(11)

Vad tycker du?

Fullkornsnudlar med röd curry

Full av smak, krispiga grönsaker och fullkornsnudlar. Och dessutom klart på bara 30 minuter – det är vad vi kallar en bra lunch eller middag! Kokosmjölken gör såsen härligt tjock och sammetslen.

Fullkornsnudlar med röd curry
Fullkornsnudlar med röd curry

Ingredienser

  • 1 rödlök
  • 1 broccoli, liten
  • 150 gsockerärter
  • 2 morötter
  • 200 gnudlar, fullkorn
  • 2 tskingefära, finriven
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 mskröd currypasta
  • 1 burkkokosmjölk, 400 ml
  • 2 tsksocker
  • 1 mskfisksås
  • 1 mskLjus Sojasås
  • 0,25 Rödkål
  • 2 Salladslökar
  • sesamfrön
  • Koriander
  • Lime
  • Olja, för stekning

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Fullkornsnudlar med röd curry

Lise Finckenhagen

Den norska stjärnkocken Lise Finckenhagen har vunnit norrmännens hjärta genom sina många kokböcker och sin medverkan i tv och radio. Lise började som lärling på gourmetrestaurangen Bagatelle i Oslo när hon var tonåring och arbetade sig upp till dessertchef där. I dag är hon även känd som expertdomare i norska Masterchief och med sin podd “Mat & Kjærlighet”.