Marsipanbröd med hallon och salta mandlar

Av Lise Finckenhagen

(1)

Vad tycker du?

Marsipanbröd med hallon och salta mandlar

Marsipanbröd är ett festligt godis med nougatfyllning. Fyll och forma marsipanen, pensla med smält choklad och strö över hackad saltmandel innan chokladen stelnar. Lite hallon på toppen är pricken över i.

Marsipanbröd med hallon och salta mandlar
Marsipanbröd med hallon och salta mandlar

Ingredienser

300 gMarsipan, 50% mandel
20 gHallon, frystorkade
150 gnougat
200 gMörk choklad
4 mskMandel, saltad och hackad

Salta mandlar

200 gMandel, rostad, gärna spansk
2 mskflingsalt, krossat
socker, en rejäl nypa
2 msksmör
30 gOlivolja

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Marsipanbröd med hallon och salta mandlar