Fiskpinnar med remouladsås

Av Lise Finckenhagen

(1)

Vad tycker du?

Fiskpinnar med remouladsås

Låt hemmagjorda ugnsbakade fiskpinnar bli en ny favorit vid middagsbordet. Hemligheten i det här receptet är lite riven parmesan som blandas i ströbrödet för att ge fiskpinnarna ännu godare smak.

Ugnsbakade fiskpinnar med remouladsås är en säker vinnare på middagsbordet.
Ugnsbakade fiskpinnar med remouladsås är en säker vinnare på middagsbordet.

Ingredienser

Remouladsås

  • 1,5 dlMajonnäs
  • 1 dlyoghurt, eller crème fraîche
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 2 tskdijonsenap
  • worchestershiresås
  • 2 msksaltgurka, hackad
  • 1 mskkapris, (kan uteslutas)
  • 1 ägg, hårdkokt
  • 2 mskfärska örter, dragon, persilja, basilika, körvel eller gräslök

FIskpinnar

  • 800 gFlundra, filé
  • 3 mskVetemjöl
  • 1 ägg
  • 1 mskMajonnäs
  • 3 dlStröbröd
  • Olja, neutral
  • Persilja , hackad
  • parmesan, riven (kan uteslutas)
  • salt och malen peppar
  • citron, i klyftor, till servering

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Fiskpinnar med remouladsås