Fiskpinnar med remouladsås

Av Lise Finckenhagen

(1)

Vad tycker du?

Fiskpinnar med remouladsås

Låt hemmagjorda ugnsbakade fiskpinnar bli en ny favorit vid middagsbordet. Hemligheten i det här receptet är lite riven parmesan som blandas i ströbrödet för att ge fiskpinnarna ännu godare smak.

Ugnsbakade fiskpinnar med remouladsås är en säker vinnare på middagsbordet.
Ugnsbakade fiskpinnar med remouladsås är en säker vinnare på middagsbordet.

Ingredienser

Remouladsås

  • 1,5 dlMajonnäs
  • 1 dlyoghurt, eller crème fraîche
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 2 tskdijonsenap
  • worchestershiresås
  • 2 msksaltgurka, hackad
  • 1 mskkapris, (kan uteslutas)
  • 1 ägg, hårdkokt
  • 2 mskfärska örter, dragon, persilja, basilika, körvel eller gräslök

FIskpinnar

  • 800 gFlundra, filé
  • 3 mskVetemjöl
  • 1 ägg
  • 1 mskMajonnäs
  • 3 dlStröbröd
  • Olja, neutral
  • Persilja , hackad
  • parmesan, riven (kan uteslutas)
  • salt och malen peppar
  • citron, i klyftor, till servering

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Fiskpinnar med remouladsås

Lise Finckenhagen

Den norska stjärnkocken Lise Finckenhagen har vunnit norrmännens hjärta genom sina många kokböcker och sin medverkan i tv och radio. Lise började som lärling på gourmetrestaurangen Bagatelle i Oslo när hon var tonåring och arbetade sig upp till dessertchef där. I dag är hon även känd som expertdomare i norska Masterchief och med sin podd “Mat & Kjærlighet”.