Myntayoghurt

Av Lise Finckenhagen

(2)

Vad tycker du?

Myntayoghurt

En fräsch myntayoghurt med vitlök förhöjer de flesta middagar! Enkel att röra ihop och passar som tillbehör till grillat, smakrika grytor eller som dipp med ett gott bröd.

Myntayoghurt
Myntayoghurt

Ingredienser

  • 3 dlnaturell yoghurt
  • 1 vitlöksklyfta, eventuellt en till beroende på storlek (finhackad eller riven)
  • 2 mskMynta, finhackad
  • 2 mskOlivolja
  • salt och malen peppar

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Myntayoghurt

Lise Finckenhagen

Den norska stjärnkocken Lise Finckenhagen har vunnit norrmännens hjärta genom sina många kokböcker och sin medverkan i tv och radio. Lise började som lärling på gourmetrestaurangen Bagatelle i Oslo när hon var tonåring och arbetade sig upp till dessertchef där. I dag är hon även känd som expertdomare i norska Masterchief och med sin podd “Mat & Kjærlighet”.