Äggwraps med feta, sparris och avokado

Av Godare

(1)

Vad tycker du?

Äggwraps med feta, sparris och avokado

Äggwraps – fyll, vrid ihop och ät direkt med nävarna! Passar alltså perfekt även i solen på balkongen.

Äggwraps – fylld med feta, sparris och avokado.

Ingredienser

5 ägg
3 mskvatten
Salt

Fyllning

150 gFetaost
2 mskfärskost
1 romansallad
1 rödlök, skivad
1 knippesparris
1 avokado
Dill

Gör så här

1
Vispa ihop ägg, vatten och salt. Klicka ut äggsmeten i en stekpanna och stek sakta. Ju längre stektid, desto segare blir ägget och då håller wrapen ihop bättre. Ta upp och låt svalna.
2
Koka sparrisen ett par minuter i lättsaltat vatten.
3
Dela avokadon i kvartar. Rör ihop fetaost och färskost till en slät kräm och bred ut på äggwrapen. Lägg på romansallad och sedan övriga ingredienser. Rulla ihop och knyt ett snöre runt.

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Läs vidare

  1. (1)

    Rågbruschetta med skinka och pocherat ägg

  2. (1)

    Äggakaka med bacon

  1. Ämnen

    1. Recept
    2. Påsk
    3. Smårätter

Påsk

Visa alla
(2)

Inkokt lax

(1)

Gravad lax

(1)

Så gör du en västerbottenp­aj

(1)

Påsktårta med apelsin