Thomas Sjögren

Av Thomas Sjögren

Pocherat ostron med pepparrotsgrädde

Av Thomas Sjögren

(4)

Vad tycker du?

Pocherat ostron med pepparrotsgrädde

När man pocherar ostron så tillagas de något till ytan vilket gör dem mildare och krämigare – perfekt för dig som inte är så van vid att äta ostron.

– Det frusna äpplet som ostronet garneras med ger en god kylande känsla, säger receptkreatören Thomas Sjögren.

Ingredienser

  • 4 ostron
  • 1 Äpple, rivet
  • 1 dlgrädde
  • 1 cmpepparrot, frinriven
Pocherade ostron med frysta äpplen.
Pocherade ostron med frysta äpplen.

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Pocherat ostron med pepparrotsgrädde

Thomas Sjögren

Thomas Sjögren

Thomas Sjögren är stjärnkocken som vunnit både ”Kockarnas kamp” och ”Årets Kock”. I båda tävlingarna blev han då den yngsta segraren någonsin. Thomas är uppvuxen i Umeå men har sedan tonåren bott på Västkusten där han förälskat sig i matlagning med fisk och skaldjur. I hans program på Godare djupdyker han i allt det goda som havet har att erbjuda, som sill, ostron och havskräftor.

Visa 16 recept