Jordgubbspaj med chokladbotten

Av Lise Finckenhagen

(1)

Vad tycker du?

Jordgubbspaj med chokladbotten

Här är en somrig och fräsch dessert med choklad och jordgubbar och en härlig och syrlig ostkräm smaksatt med lime.
Pajen tar en dryg timme att baka och ska sedan stå tre timmar på kylning innan den serveras. Den går utmärkt att göra dagen före servering.

Bjud på en vacker och god paj med jordgubbar.
Bjud på en vacker och god paj med jordgubbar.

Ingredienser

Kexbas

  • 150 gHavrekex
  • 2 mskfarinsocker, gärna ljusbrunt
  • 1 mskkakaopulver, eventuellt lite till
  • 100 gsmör, smält

Färskostkräm och topping

  • 300 gfärskost, naturell
  • 200 gCrème fraiche
  • 100 gSocker
  • 2 Lime, skal och juice
  • 1 förpackningjordgubbar

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Jordgubbspaj med chokladbotten

Ämnen