Mattias Larsson

Av Mattias Larsson

Halloumiskolan – så grillar du perfekt halloumi

Av Mattias Larsson

(45)

Vad tycker du?

Halloumiskolan – så grillar du perfekt halloumi

God grillsmak, örtig – och fantastiskt krämig. Här visar kocken Mattias Larsson hur du grillar en halloumi till perfektion.
– Man kan ta precis vilka örter man vill, jag väljer att marinera halloumin med lite rosmarin, vitlök och olivolja.
Sen till viktiga – grilla halloumin först på direkt värme i två minuter, så den får gyllenbrun färg. Efter det ska den ugnsbaka på indirekt värme i ca 10–15 minuter.

Ingredienser

200 halloumi
1 vitlöksklyfta
1 mskrosmarin, finhackad
2 mskOlivolja
Svartpeppar
Halloumiskolan – så grillar du perfekt halloumi

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Halloumiskolan – så grillar du perfekt halloumi

Ämnen