Paté à choux med smörig portobello-fyllning
Paté à choux med smörig portobello-fyllning – en lyxig svampmacka gjord på smörig deg. En fyllning där smöret lyfter smakerna av portobellosvamp, dragon och silverlök.
Serveras med en kräm på forumvinäger och agar-agar.
Ingredienser
- 60 gmjölk
- 60 gVatten
- 50 gsmör
- 80 gmjöl
- 2 gSalt
- 2 gSocker
- 125 gÄgg
Fyllning
- 1 dlForumvinäger
- 1 dlSocker
- 1 dlVatten
- 5 gagar agar
- 4 portabellosvamp, eller stora champinjoner
- 100 gSmör
- 2 silverlök, skalad och skivad
- 1 vitlöksklyfta, hackad
- 2 mskdragon, färsk, hackad
- Riven parmesanost
- 1 nypaSalt