Bullfocaccia i långpanna

Av Lise Finckenhagen

(1)

Vad tycker du?

Bullfocaccia i långpanna

Bullfocaccia i långpanna är perfekt om du inte hinner baka vanliga bullar. Gör djupa gropar i degen ungefär som i en focaccia och toppa med en härlig blandning av socker, smör, kanel och pekannötter. När den gräddas fylls groparna med nötblandningen, samtidigt som ytan blir karamelliserad och kladdig. Mums!

Bullfocaccia i långpanna
Bullfocaccia i långpanna

Ingredienser

  • 2,5 dlmjölk
  • 50 gjäst
  • 500 gVetemjöl
  • 50 gSocker
  • 1 nypasalt
  • 1 tskKardemumma
  • 1 tskVaniljsocker
  • 2 ägg, stora
  • 80 gSmör , rumsvarmt

Topping

  • 175 gSmör
  • 175 gfarinsocker
  • 1,5 mskKanel
  • 3 msksirap
  • 5 dlpekannötter, hackade

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Bullfocaccia i långpanna