Wokad brysselkål med asiatiska smaker

Av Lise Finckenhagen

(1)

Vad tycker du?

Wokad brysselkål med asiatiska smaker

Asiatiska smaker tar enkelt brysselkålen till en ny nivå. Med smaker som ingefära, chili, vitlök, soja, honung och jordnötter får du ett spännande tillbehör till kött- och fiskrätter.

Wokad brysselkål
Wokad brysselkål

Ingredienser

  • 400 gbrysselkål
  • 1 röd chili
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 tskingefära, finriven
  • 4 Salladslökar
  • 1 mskHonung, flytande
  • 1 mskSojasås
  • 3 mskjordnötter, hackade
  • Koriander, färsk, hackad
  • Salt
  • Olja, till stekning

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Wokad brysselkål med asiatiska smaker