Pytt i panna av korv och pannbiffar

Av Lise Finckenhagen

(8)

Vad tycker du?

Pytt i panna av korv och pannbiffar

En variant av pytt i panna med överblivna pannbiffar, korv och ett nystekt ägg serveras här med bearnaisesås och inlagd rödbeta. Använd gärna andra rester av kött och grönsaker – potatis kan exempelvis ersättas med sötpotatis eller andra rotfrukter.

Pytt i panna med stekt ägg.
Pytt i panna med stekt ägg.

Ingredienser

  • 5 potatisar, kokta
  • 1 Lök
  • 1 paprika
  • 400 gköttfärs
  • 300 gKorv, gärna kryddig
  • 4 ägg, stekta
  • färska örter, hackade (kan utelämnas)
  • salt och malen peppar
  • paprikapulver
  • Olja, och/eller smör till stekning

Till servering

  • pepparrot, riven
  • bearnaisesås
  • inlagd rödbeta, eller syltad rödlök

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Pytt i panna av korv och pannbiffar