Marängtårta med mascarponekräm och bär

Av Lise Finckenhagen

(1)

Vad tycker du?

Marängtårta med mascarponekräm och bär

Den vackra och rustika marängtårtan med segt, krispig och mjuk maräng toppad med mascarponekräm och massor av bär, kommer garanterat att få hurrarop och applåder när den ställs fram på bordet.

Marängtårta med mascarponekräm och bär
Marängtårta med mascarponekräm och bär

Ingredienser

Maräng

  • 4 äggvitor, från medelstora/stora ägg
  • 300 gSocker
  • 1 tskVaniljsocker

Mascarponekräm

  • 4 dlvispgrädde
  • 200 gMascarponeost
  • 100 gSocker, finkornigt eller strösocker
  • färska bär, efter önskemål

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Marängtårta med mascarponekräm och bär