Honungsrostade nötter

Av Lise Finckenhagen

(2)

Vad tycker du?

Honungsrostade nötter

Imponera på dina gäster med detta sötsalta och heta tillbehör som det inte går att få nog av. Spröda nötter, rostade i honung och smör, överströdda med flingsalt och chili.

Honungsrostade nötter överströdda med flingsalt och chili.
Honungsrostade nötter överströdda med flingsalt och chili.

Ingredienser

  • 1 dlHasselnötter, grovt hackade
  • 1 dlmandel, grovt hackad
  • 1 dlcashewnötter, grovt hackade
  • 1 dlPumpafrön
  • 1 msksmör
  • 1 dlHonung, flytande
  • Flingsalt
  • chiliflakes

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Honungsrostade nötter

Lise Finckenhagen

Den norska stjärnkocken Lise Finckenhagen har vunnit norrmännens hjärta genom sina många kokböcker och sin medverkan i tv och radio. Lise började som lärling på gourmetrestaurangen Bagatelle i Oslo när hon var tonåring och arbetade sig upp till dessertchef där. I dag är hon även känd som expertdomare i norska Masterchief och med sin podd “Mat & Kjærlighet”.