Honungsrostade nötter
Imponera på dina gäster med detta sötsalta och heta tillbehör som det inte går att få nog av. Spröda nötter, rostade i honung och smör, överströdda med flingsalt och chili.
Ingredienser
- 1 dlHasselnötter, grovt hackade
- 1 dlmandel, grovt hackad
- 1 dlcashewnötter, grovt hackade
- 1 dlPumpafrön
- 1 msksmör
- 1 dlHonung, flytande
- Flingsalt
- chiliflakes
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Den norska stjärnkocken Lise Finckenhagen har vunnit norrmännens hjärta genom sina många kokböcker och sin medverkan i tv och radio. Lise började som lärling på gourmetrestaurangen Bagatelle i Oslo när hon var tonåring och arbetade sig upp till dessertchef där. I dag är hon även känd som expertdomare i norska Masterchief och med sin podd “Mat & Kjærlighet”.