Lakritskladdkaka med geléhallonfrosting
Lakritskladdkaka med geléhallonfrosting. Smaksätt frostingen med söta geléhallon, lite extra rosa blir den med någon droppe karamellfärg. Recept ur Emma Brink Rasks bok Baka och spritsa.
Ingredienser
Geléhallonfrosting
- 4 dlvispgrädde
- 100 gGeléhallon
- Karamellfärg, rosa eller röd
Lakritskladdkaka
- 160 gsmör
- 160 gMörk choklad
- 200 gströsocker
- 4 ägg
- 2 mskVetemjöl
- 3 tskLakritspulver
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Emma Brink Rask
Många känner igen Emma Brink Rask under namnet ”Brinken bakar” med en populär blogg och sitt Instagramkonto. Spritsdrottningen är en passionerad och självlärd hemmabagare, utbildad digital contentstrateg, kokboksförfattare och poddare. Här delar Emma med sig av goda desserter, allt från cheesecake, glass och pajer till praliner och macarons.
Visa 22 recept