Chokladbräck med salta pinnar

Av Godare

(93)

Vad tycker du?

Chokladbräck med salta pinnar

Saltapinnarbräck är en härlig blandning av sött och salt och massor av choklad. Ett superenkelt snacks på bara tre ingredienser: salta pinnar, toffee-choklad och cashewnötter. Perfekt när du är sugen på något gott!

Ingredienser

200 gSalta pinnar
8 Mjölkchokladkakor, med kolafyllning á 80 g
100 gcashewnötter, neutrala
Saltapinnarbräck
Saltapinnarbräck

Gör så här

  1. Lägg salta pinnar i en ugnsfast form eller långpanna och se till att hela botten täcks. Placera chokladkakorna sida vid sida över pinnarna. Bryt chokladkakorna i mindre bitar om det behövs för att täcka längs kanterna.
  2. Baka i ugnen i 180 grader tills chokladen har smält, ca 3-5 minuter.
  3. Ta ut formen och bred ut den smälta kolachokladen med en slickepott så det blir ett jämnt täcke över pinnarna.
  4. Strö grovt hackade cashewnötter över chokladen och ställ formen i ugnen i ytterligare 5 minuter. Ta ut och låt stelna helt. Bryt i lagom stora bitar.

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Chokladbräck med salta pinnar