Honeycomb

Av Lise Finckenhagen

(2)

Vad tycker du?

Honeycomb

Honeycomb är ett slags godiskaka som är populär i England och USA. Den är krispig och god att krossa och strö över desserter eller att blanda med glass. Bör förvaras i en lufttät burk.

Krispig och knäckig honeycomb.
Krispig och knäckig honeycomb.

Ingredienser

  • 200 gSocker
  • 5 mskSirap, ljus
  • 2 tskBikarbonat, eller bakpulver
  • Choklad , smält, att doppa i

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Honeycomb

Lise Finckenhagen

Den norska stjärnkocken Lise Finckenhagen har vunnit norrmännens hjärta genom sina många kokböcker och sin medverkan i tv och radio. Lise började som lärling på gourmetrestaurangen Bagatelle i Oslo när hon var tonåring och arbetade sig upp till dessertchef där. I dag är hon även känd som expertdomare i norska Masterchief och med sin podd “Mat & Kjærlighet”.

Ämnen