Cecilia H Larsson

Av Cecilia H Larsson

Chokladganache – så enkelt är det

Av Cecilia H Larsson

(5)

Vad tycker du?

Chokladganache – så enkelt är det

Chokladganache är enkelt att göra och passar bra i tårtor, praliner eller som tryfflar.
Bakbloggaren Cecilia H Larsson visar steg för steg hur du lyckas med den härliga chokladkrämen.

Ingredienser

  • 185 gMörk choklad, 55 %
  • 2,25 dlvispgrädde
  • 35 gflytande honung
  • 1 mskSmör , rumsvarmt
  • 1 krmSalt
Härliga chokladkräm – bakbloggaren Cecilia H Larsson visar hur du lyckas.
Härliga chokladkräm – bakbloggaren Cecilia H Larsson visar hur du lyckas.

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Chokladganache – så enkelt är det

Cecilia H Larsson

Cecilia H Larsson är bakbloggare, receptkreatör och bakboksförfattare. Hon älskar att skapa såväl gamla favoriter som helt nya bakverk – med en extra passion för dekoration. Tillsammans med sin man Mattias Larsson leder hon programmet ”Garanterat gott” där det bjuds på lyxig – men alltid lättlagad – helgmat.

Visa 17 recept

Ämnen