Snabbnudlar med kyckling och chiliolja 

Av Godare

(2)

Vad tycker du?

Snabbnudlar med kyckling och chiliolja 

Inget slår en hemgjord buljong, men har man inte det får man vända sig till snabbnudlarnas underbara värld. En god chiliolja på toppen och du har den bästa genvägen till en snabbramen. Vill du ha grönsaker är det gott med spenat, groddar eller pak choi.

Recept ur boken ”Lunch hemma” av Cina Risberg.

Fuskramen med kyckling och chiliolja 
Fuskramen med kyckling och chiliolja

Ingredienser

100 gKyckling, färdiglagad
1 paketsnabbnudlar
1 mskchiliolja
1 Salladslök
färsk koriander

Gör så här

  1. Koka nudlarna enligt instruktionerna på förpackningen och skicka i kryddorna också. Om din kyckling är frusen kan du tina den snabbt genom att koka den med nudlarna.

  2. Häll upp nudlarna med buljongen i en skål, toppa med kycklingen och droppa över chilioljan.

  3. Hacka salladslök och koriander och strö över.

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Snabbnudlar med kyckling och chiliolja