Snabbnudlar med kyckling och chiliolja 

Av Godare

Inget slår en hemgjord buljong, men har man inte det får man vända sig till snabbnudlarnas underbara värld. En god chiliolja på toppen och du har den bästa genvägen till en snabbramen. Vill du ha grönsaker är det gott med spenat, groddar eller pak choi.

Recept ur boken ”Lunch hemma” av Cina Risberg.

Fuskramen med kyckling och chiliolja

Ingredienser

Ingredienser

100 g
Kyckling, färdiglagad
1 paket
snabbnudlar
1 msk
chiliolja
1
Salladslök
färsk koriander

Gör så här

1
Koka nudlarna enligt instruktionerna på förpackningen och skicka i kryddorna också. Om din kyckling är frusen kan du tina den snabbt genom att koka den med nudlarna.
2
Häll upp nudlarna med buljongen i en skål, toppa med kycklingen och droppa över chilioljan.
3
Hacka salladslök och koriander och strö över.

Vad tycker du om receptet?

Vad tycker du?

Sätt betyg

Läs vidare

  1. Svartkålssallad med falafel

  2. Snabb sötpotatissoppa med röd curry

  3. Tuna melt quesadilla – tips på snabb lunch

  1. Ämnen

    1. Recept
    2. Lunch
    3. Kyckling
decoration divider

Lunch

Visa alla

Tuna melt quesadilla – tips på snabb lunch

Snabb sötpotatissoppa med röd curry

Svartkålssallad med falafel

Tomatomelett med basilika