Lasagne med pumpa och kantareller
Madeleine Landley från ”Landleys kök” älskar doften som sprider sig i köket när en lasagne står i ugnen. Här har hon lagat en riktigt höstig variant med pumpa och kantareller.
– Den är ljuvlig, lovar Landley.
Ingredienser
Fyllning
- 200 gKantareller, färska
- smör
- 1 stor gul lök
- 400 gPumpa, skalad
- 90 ggrönkål
- 1 dlkapris
- 1 burkkrossade tomater, 400 g
- 3 dlVatten
- Salt och peppar
Crème fraiche-béchamelsås
- 50 gsmör
- 1 dlvetemjöl
- 5 dlmjölk
- 1 tskvitlökspulver
- 1 tskSalt
- 1 tsksvartpeppar
- 4 dlCrème fraiche
- 1 ägg
övrigt
- 0,5 paketlasagneplattor
- 1,5 dlriven parmesanost