Lövbiff med pepparrot och äggula

Av Godare

Vad tycker du?

Lövbiff med pepparrot och äggula

(8)

Klassisk lövbiff är perfekt att laga när du har ont om tid. Servera lövbiffen med en äggula, riven pepparrot och hemgjort potatismos. Gott som bjudrätt i alla sin enkelhet.

Lövbiff med pepparrot och äggula

Ingredienser

Ingredienser

4 st
tunna skivor lövbiff
4 msk
riven pepparrot
4 st
äggulor
Salt och peppar
Smör, till stekning
Saltgurka, till servering

Gör så här

1
Riv pepparrot. Separera äggulorna från äggvitorna.
2
Krydda köttet med rikligt med salt och nymalen svartpeppar.
3
Hetta upp en stekpanna. Smält smöret. Se till att stekpannan är riktigt varm när du lägger i köttet.
4
Stek köttet mycket snabbt på båda sidor.
5
Servera med potatismos och saltgurka.

Vad tycker du om receptet?

Vad tycker du?

Sätt betyg

Läs vidare

  1. Pasta med lövbiff och champinjoner

  2. Bearnaisesås – tricket som gör den perfekt

  3. Potatismos – så blir det perfekt fluffigt

  1. Ämnen

    1. Recept
    2. Kött
    3. Biffar
decoration divider

Kött

Visa alla

Gratinerad köttbullsmacka

Fläskfilé med äpple och rosmarin

Kryddrökt fläskfilé

Fläskfilé i sötsur sås