Mangosorbet med mycket smak

Av Lise Finckenhagen

(3)

Vad tycker du?

Mangosorbet med mycket smak

En fräsch mangosorbet med mycket smak, perfekt som dessert efter en lite tyngre middag. Frys sorbeten i en glassmaskin eller häll blandningen i en skål och ställ skålen i frysen. Enkelt och supergott!

Mangosorbet
Mangosorbet

Ingredienser

  • 150 gSocker
  • 2,5 dlVatten
  • 2 mango, mogna
  • 1 Lime

Till servering

  • gröna kardemummakapslar, krossade

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Mangosorbet med mycket smak

Lise Finckenhagen

Den norska stjärnkocken Lise Finckenhagen har vunnit norrmännens hjärta genom sina många kokböcker och sin medverkan i tv och radio. Lise började som lärling på gourmetrestaurangen Bagatelle i Oslo när hon var tonåring och arbetade sig upp till dessertchef där. I dag är hon även känd som expertdomare i norska Masterchief och med sin podd “Mat & Kjærlighet”.