Entrecôte i majstortilla

Av Lise Finckenhagen

(3)

Vad tycker du?

Entrecôte i majstortilla

Lyxa till din tacokväll med något så gott och enkelt som saftig entrecôte i en majstortilla. Servera med lätt friterad ananas och önskat tillbehör, förslagsvis avokado, koriander och picklad rödlök. Mums!

Entrecôte i majstortilla
Entrecôte i majstortilla

Ingredienser

  • 600 gentrêcote
  • 4 vitlöksklyftor
  • 2 msksmör
  • 0,25 ananas
  • salt och malen peppar
  • Olja, till stekning

Tillbehör

  • majstortillor
  • salsa
  • inlagd rödlök
  • Riven ost
  • färsk koriander, hackad
  • avokado, skivad

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Entrecôte i majstortilla

Lise Finckenhagen

Den norska stjärnkocken Lise Finckenhagen har vunnit norrmännens hjärta genom sina många kokböcker och sin medverkan i tv och radio. Lise började som lärling på gourmetrestaurangen Bagatelle i Oslo när hon var tonåring och arbetade sig upp till dessertchef där. I dag är hon även känd som expertdomare i norska Masterchief och med sin podd “Mat & Kjærlighet”.