Entrecôte i majstortilla
Lyxa till din tacokväll med något så gott och enkelt som saftig entrecôte i en majstortilla. Servera med lätt friterad ananas och önskat tillbehör, förslagsvis avokado, koriander och picklad rödlök. Mums!
Ingredienser
- 600 gentrêcote
- 4 vitlöksklyftor
- 2 msksmör
- 0,25 ananas
- salt och malen peppar
- Olja, till stekning
Tillbehör
- majstortillor
- salsa
- inlagd rödlök
- Riven ost
- färsk koriander, hackad
- avokado, skivad
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Den norska stjärnkocken Lise Finckenhagen har vunnit norrmännens hjärta genom sina många kokböcker och sin medverkan i tv och radio. Lise började som lärling på gourmetrestaurangen Bagatelle i Oslo när hon var tonåring och arbetade sig upp till dessertchef där. I dag är hon även känd som expertdomare i norska Masterchief och med sin podd “Mat & Kjærlighet”.