Vietnamesisk pulled pork i korvbröd
Bjud på något gott, nytt och enkelt! Vietnamesisk pulled pork i korvbröd och krispig vitkålssallad är en riktig smakfusion som snabbt blir en ny favorit. Du kan även göra den här rätten med rester från gårdagens grillmiddag skuren i små bitar.
Ingredienser
400 gPulled Pork, finns att köpa färdig
200 gkål
1 morot
1 rödlök, liten
0,5 dlmajonnäs
0,5 dlgrekisk yogurt
1 mskÄppelcidervinäger, eller vitvinsvinäger
2 tsksocker
korvbröd
bbq-sås, till servering
färska örter , till exempel koriander eller persilja
röd chili, finskuren till garnering
Salt och svartpeppar
Gör så här
1
Skär kål och rödlök fint. Använd en mandolin om du har det.
2
Riv eller skär moroten i tunna strimlor. Vispa ihop majonnäs, yoghurt, vinäger och socker.
3
Blanda dressingen med grönsakerna och krydda vitkålssalladen med salt och peppar.
4
Värm köttet om du vill ha det varmt och fördela det i bröden. Tillsätt lite BBQ-sås och toppa med vitkålssallad. Garnera med örter och chili.
Vad tycker du om receptet?
Ämnen