Thomas Sjögren

Av Thomas Sjögren

Sandefjordssås

Av Thomas Sjögren

(447)

Vad tycker du?

Sandefjordssås

Sandefjordssåsen är världens enklaste och kanske en av de godaste såserna – det tycker i alla fall kocken Thomas Sjögren.

Såsen gifter sig utmärkt tillsammans med krispig helstekt rödtunga och en sallad på pepparrot och äpple.

Ingredienser

  • 1 dlvispgrädde
  • 1 dlCrème fraiche
  • 100 gsmör
  • 0,5 citron
  • 50 gForellrom, valfritt

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Sandefjordssås

Thomas Sjögren

Thomas Sjögren är stjärnkocken som vunnit både ”Kockarnas kamp” och ”Årets Kock”. I båda tävlingarna blev han då den yngsta segraren någonsin. Thomas är uppvuxen i Umeå men har sedan tonåren bott på Västkusten där han förälskat sig i matlagning med fisk och skaldjur. I hans program på Godare djupdyker han i allt det goda som havet har att erbjuda, som sill, ostron och havskräftor.

Visa 16 recept