Ravioli med fyra ostar
Läckra pastakuddar med god fyllning! Imponera med egengjord pasta och en god blandning av ostar till nästa middag. Gorgonzolasåsen, nötströsslet och granatäppelkärnorna blir pricken över i på denna vackra rätt.
Ingredienser
Pastadeg
- 400 gmjöl, gärna 00-mjöl
- 4 ägg
- 1 Äggula
- 1 mskOlivolja
- 1 tskSalt
- mjöl, till utkavling
Ostfyllning
- 250 gRicotta
- 250 gMozzarella, riven
- 50 ggorgonzola
- 50 gparmesan
- 1 ägg, stort
- 2 mskvalnötter, finhackade
- 2 mskpersilja, eller basilika, hackad
Sås
- 2,5 dlgrädde, eller mjölk
- 150 ggorgonzola
- 0,5 dlparmesan, riven
- malen peppar
Till servering
- valnötter, hackade och rostade
- granatäppelkärnor
- groddar, eller färska örter