Ravioli med fyra ostar

Av Lise Finckenhagen

(1)

Vad tycker du?

Ravioli med fyra ostar

Läckra pastakuddar med god fyllning! Imponera med egengjord pasta och en god blandning av ostar till nästa middag. Gorgonzolasåsen, nötströsslet och granatäppelkärnorna blir pricken över i på denna vackra rätt.

Ravioli med fyra ostar.
Ravioli med fyra ostar.

Ingredienser

Pastadeg

  • 400 gmjöl, gärna 00-mjöl
  • 4 ägg
  • 1 Äggula
  • 1 mskOlivolja
  • 1 tskSalt
  • mjöl, till utkavling

Ostfyllning

  • 250 gRicotta
  • 250 gMozzarella, riven
  • 50 ggorgonzola
  • 50 gparmesan
  • 1 ägg, stort
  • 2 mskvalnötter, finhackade
  • 2 mskpersilja, eller basilika, hackad

Sås

  • 2,5 dlgrädde, eller mjölk
  • 150 ggorgonzola
  • 0,5 dlparmesan, riven
  • malen peppar

Till servering

  • valnötter, hackade och rostade
  • granatäppelkärnor
  • groddar, eller färska örter

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Ravioli med fyra ostar