Quinoabowl med bär

Av Lise Finckenhagen

(2)

Vad tycker du?

Quinoabowl med bär

Prova en enkel frukostbowl med quinoa och kryddig varm mjölk, frukt och bär. En färgstark och bra start på dagen fylld med godsaker som håller dig mätt länge.

Quinoabowl med bär
Quinoabowl med bär

Ingredienser

  • 4 dlmjölk
  • 0,5 tskKanel
  • 1 mskflytande honung
  • 1 knivseggriven muskot
  • 3 dlQuinoa, kokt

Förslag på topping

  • banan, skivad
  • kiwi, skivad
  • jordgubbar, skivade
  • Hallon
  • blåbär
  • chiafrön
  • kokosflingor, rostade
  • Hallon, torkade

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Quinoabowl med bär

Lise Finckenhagen

Den norska stjärnkocken Lise Finckenhagen har vunnit norrmännens hjärta genom sina många kokböcker och sin medverkan i tv och radio. Lise började som lärling på gourmetrestaurangen Bagatelle i Oslo när hon var tonåring och arbetade sig upp till dessertchef där. I dag är hon även känd som expertdomare i norska Masterchief och med sin podd “Mat & Kjærlighet”.

Ämnen