Quinoabowl med bär
Prova en enkel frukostbowl med quinoa och kryddig varm mjölk, frukt och bär. En färgstark och bra start på dagen fylld med godsaker som håller dig mätt länge.
Ingredienser
- 4 dlmjölk
- 0,5 tskKanel
- 1 mskflytande honung
- 1 knivseggriven muskot
- 3 dlQuinoa, kokt
Förslag på topping
- banan, skivad
- kiwi, skivad
- Hallon
- blåbär
- chiafrön
- kokosflingor, rostade
- Hallon, torkade
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Den norska stjärnkocken Lise Finckenhagen har vunnit norrmännens hjärta genom sina många kokböcker och sin medverkan i tv och radio. Lise började som lärling på gourmetrestaurangen Bagatelle i Oslo när hon var tonåring och arbetade sig upp till dessertchef där. I dag är hon även känd som expertdomare i norska Masterchief och med sin podd “Mat & Kjærlighet”.