Andréa Brändström

Av Andréa Brändström

Så gör du egna geléhallon

Av Andréa Brändström

(4)

Vad tycker du?

Så gör du egna geléhallon

Geléhallon, kul och gott att göra själv. Andréa Brändström och Fredrika Hartzell visar hur man gör i programmet Festligare fika. I portion i receptet blir cirka 50 geléhallon. Tid för hallonen att stelna tillkommer.

Ingredienser

  • 10 Gelatinblad
  • 225 gHallon
  • vatten
  • 1 mskcitronsaft
  • 1 dlströsocker
  • 50 gglukossirap
Hemgjorda geléhallon.
Hemgjorda geléhallon.

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Så gör du egna geléhallon

Andréa Brändström

Andréa Brändström älskar att baka – allt från klassiska sockerbullar till fantastiskt detaljrika tårtor. Hon är bakkreatör, bakboksförfattare och vinnare av ”Hela Sverige bakar”. I programmet ”Festligare fika” bjuder hon på recept som passar både nybörjaren och den som vill utmana sig i sin bakning.

Visa 20 recept