Rostad färskpotatis med parmesandressing

Av Anna Wendt

(3)

Vad tycker du?

Rostad färskpotatis med parmesandressing

Rostad färskpotatis med parmesandressing kan vara det ultimata tillbehöret i sommar. Frasig och salt potatis gifter sig perfekt med den krämigt fräscha dressingen av vitlök, ost och färsk basilika.

Rostad färskpotatis med parmesandressing.
Rostad färskpotatis med parmesandressing.

Ingredienser

  • 900 gFärskpotatis
  • 2 mskolivolja
  • Flingsalt
  • nymalen svartpeppar

Parmesandressing

  • 0,5 citron, skal och saft 
  • 1 vitlöksklyfta
  • 30 gparmesan, i bitar 
  • 0,5 krukaBasilika
  • 0,75 dlolivolja
  • Salt
  • nymalen svartpeppar

Topping

  • 0,5 krukaBasilika

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Rostad färskpotatis med parmesandressing

Anna Wendt

Anna Wendt jobbar frilans som kreativ stylist och skribent med fokus på mat.