Cannelloni med ricotta och spenat

Av Godare

(68)

Vad tycker du?

Cannelloni med ricotta och spenat

Cannelloni är en god vegetarisk vardagsmiddag som passar hela familjen.
Om du får rester över är cannelloni perfekt att ta med i matlådan.
Servera gärna med en god grönsallad.

Cannelloni – med ricotta och spenat
Cannelloni – med ricotta och spenat

Ingredienser

  • 2 paketlasagneplattor, färska
  • 2 paketricotta
  • 500 gfärsk bladspenat
  • 1 Gul lök, stor
  • 2 vitlöksklyfta
  • 1 tskChiliflakes
  • ricottriven parmesanost
  • Salt och peppar
  • 2 paketmozzarella
  • Olivolja

tomatsås

  • 2 BurkarKrossade tomater
  • 4 mskTomatpuré
  • 1 tsktorkad oregano
  • 1 tskTorkad timjan
  • 1 tskHonung, valfritt
  • Olivolja
  • 1 tskvinäger, valfritt
  • Salt och peppar

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Cannelloni med ricotta och spenat