Kolastekta päron med yoghurtglass

Av Lise Finckenhagen

(2)

Vad tycker du?

Kolastekta päron med yoghurtglass

Kolastekta päron med yoghurtglass är en ljuvlig dessert som kombinerar många goda smaker. Servera gärna med jordärtkockschips och färsk mynta. Päron kan lätt ersättas med äpplen och vaniljglass smakar också gott att ha till. Du kan även köpa färdig yoghurtglass om du vill.

Kolastekta päron med yoghurtglass och jordärtskockschips.
Kolastekta päron med yoghurtglass och jordärtskockschips.

Ingredienser

Yoghurtglass

4 mskvatten
1,5 dlsocker
250 gYoghurt naturell, gärna grekisk
0,5 dlgrädde

kolastekta päron

2 päron
100 gsocker
vatten
0,5 citron, saften
3 msksmör

till servering

jordärtskockschips
myntablad
Florsocker

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Kolastekta päron med yoghurtglass