Thomas Sjögren

Av Thomas Sjögren

Parmesandressing – enkel och god

Av Thomas Sjögren

(3)

Vad tycker du?

Parmesandressing – enkel och god

Mixa ihop en krämig, salt och parmesandoftande dressing som bland annat passar till en sallad med havskräftor. Duktiga kocken Thomas Sjögren visar hur enkelt det är.

Ingredienser

  • 50 gparmesan
  • 2 ägg
  • 1 mskBalsamvinäger
  • 2 dlMatolja
  • torkad chili
  • svartpeppar

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Parmesandressing – enkel och god

Thomas Sjögren

Thomas Sjögren är stjärnkocken som vunnit både ”Kockarnas kamp” och ”Årets Kock”. I båda tävlingarna blev han då den yngsta segraren någonsin. Thomas är uppvuxen i Umeå men har sedan tonåren bott på Västkusten där han förälskat sig i matlagning med fisk och skaldjur. I hans program på Godare djupdyker han i allt det goda som havet har att erbjuda, som sill, ostron och havskräftor.

Visa 16 recept

Ämnen