Svalkande glasskaffe

Av Lise Finckenhagen

(1)

Vad tycker du?

Svalkande glasskaffe

Kaffe är lika gott på sommaren men då föredrar vi glasskaffe! Det gör du av en dubbel shot espresso, vaniljglass toppat med en klick vispgrädde. Så enkelt! Så gott!

Svalkande glasskaffe
Svalkande glasskaffe

Ingredienser

  • 2 kulorvaniljglass
  • 2 espresso
  • 1 dlkrossad is
  • vispgrädde

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Svalkande glasskaffe

Lise Finckenhagen

Den norska stjärnkocken Lise Finckenhagen har vunnit norrmännens hjärta genom sina många kokböcker och sin medverkan i tv och radio. Lise började som lärling på gourmetrestaurangen Bagatelle i Oslo när hon var tonåring och arbetade sig upp till dessertchef där. I dag är hon även känd som expertdomare i norska Masterchief och med sin podd “Mat & Kjærlighet”.