Trasig pasta – snabblagad vardagsrätt

Av Godare

(4)

Vad tycker du?

Trasig pasta – snabblagad vardagsrätt

Trasig pasta – en snabblagad och supergod vardagsrätt med krossade lasagneplattor, ostronskivling och parmesan.

Recept ur boken ”Min farmor var vegan”, av Anna H Lundahl som kommer från en släkt där man varit vegan och vegetarian i generationer.

Vegetarisk vardagsmat – snabblagad lasagne.

Ingredienser

1 Aubergine
6 tomater
300 gostronskivling
2 gula lökar
2 vitlöksklyftor
Olivolja
Salt och peppar
chili
20 lasagneplattor, bönpasta

Till servering

1 mozzarella
2 dlparmesan
8 basilikablad

Gör så här

1
Stek aubergine, tomat, svamp i olivolja med all lök. Krydda och låt koka ihop i 25 minuter.
2
Bryt sönder lasagneplattorna i valfri storlek, och koka dem enligt instruktionerna på förpackningen.
3
Blanda försiktig i bitarna från lasagneplattorna i såsen.
4
Skär mozzarellan i bitar och lägg på pastan. Servera med riven parmesan och färsk basilika.

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Läs vidare

  1. Så länge har vi ätit vegetarisk mat

  2. (1)

    Farmors rustika rödbetsbiffar

  3. (2)

    Avokado- och valnötssallad med ljummen ädelostsås

  1. Ämnen

    1. Recept
    2. Vegetariskt

Vegetariskt

Visa alla
(1)

Grillad ananas

(1)

Auberginerullar med keso

(1)

Tacosallad med pasta

(1)

Rödbetspasta