Marinerad parmesanost

Av Lise Finckenhagen

(3)

Vad tycker du?

Marinerad parmesanost

Ett perfekt tilltugg på minglet, eller ett trevligt tillbehör på grillfesten. Marinerad parmesanost med smak av vitlök, chili och färska örter kan inte bli annat än himmelskt gott.

Marinerad parmesanost med smak av vitlök, chili och färska örter är ett perfekt tilltugg.
Marinerad parmesanost med smak av vitlök, chili och färska örter är ett perfekt tilltugg.

Ingredienser

  • 150 gparmesan
  • 1 vitlöksklyfta
  • 0,5 röd chili, rensad från frön och finhackad
  • 1,5 mskfärska örter, oregano, timjan, rosmarin
  • 0,5 dlolivolja

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Marinerad parmesanost

Lise Finckenhagen

Den norska stjärnkocken Lise Finckenhagen har vunnit norrmännens hjärta genom sina många kokböcker och sin medverkan i tv och radio. Lise började som lärling på gourmetrestaurangen Bagatelle i Oslo när hon var tonåring och arbetade sig upp till dessertchef där. I dag är hon även känd som expertdomare i norska Masterchief och med sin podd “Mat & Kjærlighet”.