Mattias Larsson

Av Mattias Larsson

Lingon- och kardemummasill

Av Mattias Larsson

(1)

Vad tycker du?

Lingon- och kardemummasill

Lingon- och kardemummasill. Överraska med en ny sillsort. Kardemumma och lingon passar utmärkt ihop och sätter en speciell och god prägel på sillinläggningen.
Recept av kocken Mattias Larsson som visar i videon hur han gör sillen.

Ingredienser

1 förpackningförinlagd sill
0,5 rödlök
0,5 tskKardemummakärnor
30 glingon, frysta går bra
Lingon- och kardemummasillen blir både vacker och god.
Lingon- och kardemummasillen blir både vacker och god.

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Lingon- och kardemummasill

Mattias Larsson

Mat ska vara gott, inte svårt. Det är mottot när Mattias Larsson står i köket. Han är kock, måltidsinspiratör och har författat en rad kokböcker. I programmet ”Garanterat gott” bjuder han på härlig mat hemma i köket på Rådmansö, tillsammans med sin fru Cecilia H Larsson.

Visa 34 recept