Aylas krämiga äggröra med extra smak
Ayla Canpunar visar hur du gör en perfekt krämig äggröra när du vill ha lite extra frukostlyx.
– Jag älskar att toppa med riven parmesan, hackad gräslök, smörgåskrasse och chili, säger Ayla.
Ingredienser
- 4 ägg
- 25 gSmör
- 1 mskgräslök, finhackad
- Salt och peppar
Toppa gärna med något av dessa
- Riven ost, parmesan eller manchego
- chili, och gräslök, finhackad
- smörgåskrasse
Servera gärna med
- Fröknäcke, eller smörstekt bröd
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Ayla Canpunar
Göteborgaren Ayla Canpunar började laga mat redan som nioåring. Hon kommer från en restaurangfamilj och ett hem fyllt med matglädje. 2021 kom hon på andra plats i ”Sveriges Mästerkock” som en av tävlingens yngsta deltagare någonsin. I Godare-serien ”Matglädje med Ayla” bjuder hon på hemlagad mat med familjär känsla. Alltid gott och enkelt. Med sin turkiska bakgrund visar hon rätter som kebab och kisir.
Visa 28 recept