Fabian Olli Johansson

Av Fabian Olli Johansson

Pizza med körsbärstomat, sardeller och burrata

Av Fabian Olli Johansson

(5)

Vad tycker du?

Pizza med körsbärstomat, sardeller och burrata

Sardellpizza med färskost som bas är en riktig höjdare med sin goda sälta och krämiga burrata.
– Jag tycker att det här är extremt gott, säger Fabian Olli Johanson som skapat den goda pizza.

Ingredienser

Färskostbas

  • 200 gfärskost
  • 2 dlCrème fraiche

Topping

  • 250 gkörsbärstomater
  • 200 gKronärtskockor, marinerade
  • 1 röd chili
  • 50 gsardeller
  • 50 gramslök, kan uteslutas
  • pecorino

Till servering

  • 1 burrata
Pizza med körsbärstomat, sardeller och burrata
Pizza med körsbärstomat, sardeller och burrata

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Pizza med körsbärstomat, sardeller och burrata

Fabian Olli Johansson

Fabian Olli Johansson

Fabian Olli Johansson är kocken från Gotland som brinner för ärlig matlagning med fokus på schyssta råvaror. Han har erövrat titeln som “Nordens bästa ekokock” och har rest och jobbat på restauranger runt om i världen. Fabian älskar allt som har med mat att göra och i programmet “Gott och grönt med Fabbe” lagar han rätter med mycket smak och alltid med en grön, personlig twist.

Visa 8 recept