Auberginerullar med keso
Det här receptet kommer att bli en ny favorit för hela familjen. Auberginerullar fyllda med keso och squash, bakade i hemgjord tomatsås och toppade med mozzarella. Servera med en krispig sallad och ett gott bröd!
Ingredienser
Tomatsås
- 800 ghela tomater, på burk eller tetra
- 4 vitlöksklyftor, finhackade
- 1 Schalottenlök, finhackad
- 1 torkad chili, eller chiliflakes
- 1 nypasalt
- 1 nypasocker
- 2 stjälkarbasilika
- 1 mskolivolja
Auberginerullar
- 2 auberginer, stora
- 1 squash, stor
- 2 vitlöksklyftor
- 250 gkeso
- 1 ägg, stort
- 1 dlparmesan, riven
- salt och malen peppar
- 1 mskolivolja
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Den norska stjärnkocken Lise Finckenhagen har vunnit norrmännens hjärta genom sina många kokböcker och sin medverkan i tv och radio. Lise började som lärling på gourmetrestaurangen Bagatelle i Oslo när hon var tonåring och arbetade sig upp till dessertchef där. I dag är hon även känd som expertdomare i norska Masterchief och med sin podd “Mat & Kjærlighet”.