Jävligt gott-bloggarens goda rödbetssallad

Av Godare

(17)

Vad tycker du?

Jävligt gott-bloggarens goda rödbetssallad

Det här receptet är tacksamt enkelt! Äpplena ger det där läckra crunchet som bryter av rödbetornas textur och senapen ger sting och rymd till smaken.

Recept från kokboken ”Vegansk husmanskost”, av Gustav Johansson, Bonnier fakta.

Rödbetssallad med äpplen ger den extra crunchen.
Rödbetssallad med äpplen ger den extra crunchen.

Ingredienser

200 gskivade inlagda rödbetor
1 rödlök, liten
1 Äpple, stort
1,5 dlhavrefraiche
1,5 dlvegansk majonnäs
1 mskDijonsenap
Salt och svartpeppar

Vegansk majonnäs

6 mskkikärtspad
2,5 tskDijonsenap
0,5 citron, saften
4,5 dlRapsolja
salt och vitpeppar

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Jävligt gott-bloggarens goda rödbetssallad